Dinsdag 1 augustus 2006
 

 

Rob voelde zich nog niet 100%, maar de ergste crisis was gelukkig al voorbij.
Om negen uur werden onze koffers opgehaald en om tien uur vertrokken we naar het vliegveld.
Het was gelukkig erg mooi weer. Selina vertelde in de bus dat onze vlucht zeker geannuleerd zou zijn als het noodweer van gisteren een dagje later had geweest.

Vanwege het mooie weer waren we in een vloek en een zucht op het vliegveld en moesten we even wachten voordat de incheckbalie openging.
Verder liep alles voorspoedig: de wachttijd ging snel voorbij en we hadden mooie plaatsen helemaal voorin de business class weten te bemachtigen.
Yulia kon dus mooi op de grond spelen met haar stapelbekertjes e.d.

Na een prima vlucht - met wat hazenslaapjes door man en dochter - landden we iets na half zes op Nederlandse bodem.
Bij de bagageband hadden wij het geluk dat onze koffers als eerste compleet waren. We namen achter de schermen afscheid van de rest van ons reisgezelschap en liepen daarna in de armen van ons welkomstcomité.

Geweldig om weer in Nederland te zijn! Dank aan alle lieve mensen die ons opwachtten, ik vond het ook heel erg bijzonder dat mijn opa Koster er bij was.
We dronken even wat op Schiphol (waarbij Yulia zich verbazend goed hield) en daarna reden we gedrieën naar huis om daar ook weer verrast te worden door een mooi versierd huis, stapels kaarten en een hoop cadeaus voor onze dochter.

Bedankt iedereen voor de mooie & lieve reacties voor en tijdens onze reis!
Geweldig om te lezen toen we in China waren! Liefs, Rob & Ingrid